Само в 7DniFutbol.bg

Първи факт! ЦСКА стана като Литекс вижте по какво

7 Dni Futbol18.08.2015140

Новият собственик на ЦСКА Гриша Ганчев е разпоредил половината деца и юноши да бъдат махнати и школата да действа по подобие на тази на “Литекс” – с три до пет отбора и без подрастващи групи. Идеята на Ганчев е да се наблегне на качеството, а не на количеството. Тази практика работи добре за град като Ловеч, където децата не са много, но за София и за един от най-популярните отбори у нас не е най-удачния вариант, коментираха в Борисовата градина притеснени родители пред “24 часа”. От друга страна, докато клубът е в аматьорската група няма нужда от много детско-юношески тимове, защото просто не участват в републиканските първенства на подрастващите.
Пресявката на младите таланти с червени фланелки бе ръководена лично от спортния директор на ЦСКА Пламен Марков. Бившият национален селекционер е настоял лично да се запознае с качествата на децата и юношите, като за целта във вторник привечер бяха организирани двустранни мачове на помощните игрища на стадион “Българска армия”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ