Само в 7DniFutbol.bg

А ти от кой си? От Берое или от Хубчев?

7 Dni Futbol18.08.2015110

Берое отново се провали у дома. В най-лошия момент. 4-те пропилени точки у дома срещу Монтана и Черно море вече тежат. С тях заралии щяха да са еднолично на върха. А сега ги няма даже в тройката. Което за момента си е малка футболна трагедия за най-добре уреденият клуб в елита след Лудогорец. Отбор, в който България припозна и главният съперник на разградчани за титлата.

Петър Хубчев изглеждаше узрял за такова предизвикателство. Купа, Суперкупа, сребърни медали…Берое се развива при немският възпитаник. И този сезон целта може да е само една – титлата. Затова и бе направена тази безпрецедентна за историята на Берое звездна селекция. И какво? В най-важния мач за лятото, този, който трябва да покаже на какво е готов Берое, “зелено-белите” чакат на един бек да вакара от гол, за да се докопат до реми.

В такъв момент публиката е права да реагира. И Петър Хубчев няма право да и се сърди. Камо ли да влиза в полемики с нея, при това грозни, при това пред цяла България. Не само в тази страна, но и навсякъде по света, няма треньор, прокопсал от война със собствените си фенове. Няма да успее и легендарният защитник. Затова не е редно да кара хората да се питат дали са от Берое или от Хубчев. Те са и от Берое, и от Хубчев. Но имат своето право понякога да държат и Берое, и Хубчев отговорни. И никой не може да им се сърди.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ