Нещо незапомнено в ЦСКА! Какво направи Ганчев след връщането от Китай

7 Dni Futbol18.08.201501

Среща на най-високо ниво е имало вчера в ЦСКА, твърди „7 дни спорт“. Двамата собственици на клуба Гриша Ганчев и Юлиян Инджов са разговаряли с бъдещия изпълнителен директор Пламен Марков и Милко Георгиев. Карето от шефове е обсъждало основно оперативната дейност на „червените“.

Миналата седмица Марков заяви на всеослушание, че ЦСКА трудно извършва плащанията си заради запор на сметките на клуба, като е много вероятно именно за това да е сбирката. Гриша Ганчев е останал доволен от победите и е обещал да развърже кесията, за да раздаде премии на играчите за двата успеха срещу „Струмска слава“ и „Септември“ (Сф) в първите два кръга от първенството на Югозападната „В“ група.  Подобно редовно плащане на премии и заплати ЦСКА не помни.

Двамата собственици са обсъждали с Пламен Марков и Милко Георгиев и работата в ДЮШ, където също се очакват доста промени сред треньорите и намаляване на броя деца, които ще носят екипите в отделните възрастови групи. Желанието на бъдещия изпълнителен директор Пламен Марков е в школата да има не повече от 200 деца. След мача за Купата на България утре между ЦСКА и „София 2010“ ще има среща на собствениците Гриша Ганчев и Юлиан Инджов с отбора. Двамата благодетели на армейците не са се появявали на стадиона в Борисовата градина от началото на сезона. Точно преди старта на „В“ група Гриша Ганчев замина по бизнес дела за Китай и пропусна двете победи на ЦСКА срещу „Струмска слава“ и „Септември“, а Юлиан Инджов не е бил на официален мач от миналия сезон, когато отборът играеше в „А“ група.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *