Само в 7DniFutbol.bg

Нещо незапомнено в ЦСКА! Какво направи Ганчев след връщането от Китай

7 Dni Futbol18.08.201581

Среща на най-високо ниво е имало вчера в ЦСКА, твърди “7 дни спорт”. Двамата собственици на клуба Гриша Ганчев и Юлиян Инджов са разговаряли с бъдещия изпълнителен директор Пламен Марков и Милко Георгиев. Карето от шефове е обсъждало основно оперативната дейност на “червените”.

Миналата седмица Марков заяви на всеослушание, че ЦСКА трудно извършва плащанията си заради запор на сметките на клуба, като е много вероятно именно за това да е сбирката. Гриша Ганчев е останал доволен от победите и е обещал да развърже кесията, за да раздаде премии на играчите за двата успеха срещу “Струмска слава” и “Септември” (Сф) в първите два кръга от първенството на Югозападната “В” група.  Подобно редовно плащане на премии и заплати ЦСКА не помни.

Двамата собственици са обсъждали с Пламен Марков и Милко Георгиев и работата в ДЮШ, където също се очакват доста промени сред треньорите и намаляване на броя деца, които ще носят екипите в отделните възрастови групи. Желанието на бъдещия изпълнителен директор Пламен Марков е в школата да има не повече от 200 деца. След мача за Купата на България утре между ЦСКА и “София 2010” ще има среща на собствениците Гриша Ганчев и Юлиан Инджов с отбора. Двамата благодетели на армейците не са се появявали на стадиона в Борисовата градина от началото на сезона. Точно преди старта на “В” група Гриша Ганчев замина по бизнес дела за Китай и пропусна двете победи на ЦСКА срещу “Струмска слава” и “Септември”, а Юлиан Инджов не е бил на официален мач от миналия сезон, когато отборът играеше в “А” група.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ