Само в 7DniFutbol.bg

Геноцидът срещу ЦСКА няма край! Вижте какво забраниха на клуба

7 Dni Futbol17.08.201526

Геноцидът над ЦСКА продължава с пълна сила! От БФС побързаха да уведомят клуба, че няма право да пуска свободен вход. Няма значение, че една дузина аматьорски състави у пас играят при точно такива условия. За тях може, но за ЦСКА – не!

На “Иван Асен” ги е страх, че при свободен вход в Борисовата градина ще се съберат 10-ина хиляди зрители и кой знае дали няма да им щукне да тръгнат към БФС. Ей така, да видят дали Борислав Михайлов е на работа. И затова побързаха да ударят “червените”. Нищо, че има далеч по-важни гафове да оправя централата.

Ето какво обясниха от ЦСКА преди малко, от което става ясно защо ръководството няма възможност да реализира идеята си да пусне свободен вход за мача за купата в сряда.

“Искаме да ви информираме, че в Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия има член, който не ни позволява да пуснем билети с нулева стойност. Затова Ръководството на ПФК ЦСКА взе решение да пусне билетите на символични цени – Секторите Г и В – 1 лев, Сектор А – 2 лева, Сектор за гости – 1 лев.

В желанието си да изразим своята благодарност към вас за уникалната подкрепа, която ни указвате, не отчетохме, че ще затрудним работата на органите на реда. Вярваме, че това няма да ви спре да дойдете на стадиона и за пореден път да докажете каква институция сте.”

6 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *