Само в 7DniFutbol.bg

Боби, изправи се! Стига се влачи по корем пред братята от Разград

7 Dni Futbol17.08.2015141

Гафът е гаф, при това жесток! Втори за миналата седмица. В неделя вечерта Лудогорец за пореден път най-нагло потъпка законите на тази държава. Няколко минути, след като излъга цяла България, че Едуард Ераносян е назначен за помощник-треньор, директорът на делиорманци Ангел Петричев го вписа като…старши наставник! Нищо, че в официалната и единствено легитимна документация на БФС, като такъв фигурира Бруно Рибейро. И когато той е картотекиран в БФС като старши-треньор, НИКОЙ друг не може да бъде такъв на разградчани.

Да, но изглежда за Лудогорец правилата на БФС не важат. Няма как и да важат, докато Борислав Михайлов се влачи по корем пред братята от Разград. Имай малко чест, бе, г-н Михайлов. Член си на Изпълкома на УЕФА, удари по масата, бъде поне малко като Батето. Ами те утре братята ще решат, че не си и президент на БФС, ще дойде някой техен Мето Томанов да се нанесе в стаичката ти, ще ти вземе секретарката и ти какво ще направиш? Нищо, защото когато се влачиш по корем и изпуснеш момента да се изправиш, оставаш в тази стойка за цял живот.

Апропо, срещу Локо Пд Лудогорец пак игра само 45 минути с футболист под 21 години, напук на наредбата на БФС, която самият Собственик гласува в Изпълкома…

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *