Само в 7DniFutbol.bg

Престъпно! Новите шефове на Локо не искат да вземат 1 млн. от държавата за терен!

7 Dni Futbol17.08.201527

Новата власт в Локомотив Пловдив изглежда е взела кокала само и единствено, за да се покаже, да се отърка в известността. Затова и не прави нищо съществено за бъдещето на великия пловдивски клуб.

7DniFutbol.bg се натъкна на престъпна небрежност от страна на големеещият се като собственик Николай Неделчев и подчинения му директор Коце Думанов. Двамата проспиват възможността клуба да получи безвъзмездно 1 милион лева от държавата, за да си оправи терена и инфраструктурата, научи нашата медия.

Парите са били договорени с министър Красен Кралев от предишното ръководство на клуба, както и с кмета Иван Тотев. Идеята на братя Колеви и партньорите им в София е била общината да кандидатства пред спортното министерство за пари за ремонт на стадион “Локомотив”. След това пък от министерството ще и ги предоставят. Както в момента се случва с Черно море.

Смяната на властта обаче е на път да провали този проект поради престъпната небрежност на Неделчев и Думанов. Двамата ги мързи да напишат едно заявително писмо до общината и министерството. От тях се изисква само това, за да получи Локомотив 1 милион лева!

ОАКВАЙТЕ В 7DNIFUTBOL.BG СКОРО:

– Защо Неделчев държеше бюджети за десетки милиони на “Каменица”, но отказа да вкара един лев в Локомотив

– Защо договорен спонсор на Локомотив бе пратен в…градския враг Ботев

– Как хората от “Персенк” отидоха в Левски, след като Думанов отказа да ги покани в Локо

– Кой изгони “Рефан” от “Лаута”

– Защо рекламната агенция на Неделчев ОТКАЗВА да праща рекламодатели на “Лаута” и Локомотив няма нито един такъв

– Какво се случи с “Профилинк”

7 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *