Само в 7DniFutbol.bg

Паметно! Ясно е кога отварят сектор “А” на “Георги Аспарухов”

7 Dni Futbol17.08.201540

Сектор на „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ трябва да е завършен до края на календарната година,твърди „7 дни спорт“. По първоначалния план трибуната трябваше да е готова до средата на септември и да отвори врати за „сините“ фенове преди края на първия дял от шампионата. Забавянето на крепежните елементи за козирката на сектора обаче попречиха и на по-ранното завършване на строежа. Очаква се необходимите елементи да пристигнат през ноември и да започне изграждането на козирката. След като това стане факт, ще бъдат поставени и седалките на вече изградените редове.
Все още няма точна дата, на която да е обявено, че секторът ще е готов и ще се състои официалното му откриване. През последните две години имаше различни спънки по по-бързия му строеж, като и тежката финансова ситуация в клуба повлия сериозно. В един момент строежът дори бе спрян, но в момента фасадата на трибуната е почти изцяло готова, като се работи и по вътрешната му част.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ