Само в 7DniFutbol.bg

Ексклузивно: Левски обмисля служебни загуби на Лудогорец и Берое!

7 Dni Futbol16.08.2015102

Акционерите в Левски имат утре работна среща, на която ще се обмисля варианта клубът официално да поиска служебни загуби на Лудогорец и Берое в мачовете, в които те не са спазили разпоредбата на БФС цял мач на терена да има футболист до 21 години, научи 7DniFutbol.bg.

Както е известно в сряда Венцеслав Стефанов разкри, че не се изпълнява разпореждане, което е взето на заседание на Изпълкома. В петък БФС призна огромния скандал, като прати писмо до клубовете, с което ги моли да спазват директивата. По наредба отбор, който не спази тази точка от правилника, трябва да бъде санкциониран със служебна загуба, защото на практика ползва нередовен състезател на мястото на задължителния играч до 21 г.

Куриозното е, че собственикът на главния нарушител на наредбата – Лудогорец, е членът на Изпълкома Кирил Домусчиев. Така, че в Разград не могат да се оправдават с незнание на нещата!

 

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ