Само в 7DniFutbol.bg

„В“ група тръгна по Канал 3, но без ЦСКА

Канал 3 все пак започва да излъчва мачове от „В“ група, но не и на ЦСКА.

В събота от 18 часа телевизията направи дебют през сезона с дербито от югозападната дивизия между „Миньор“ и „Сливнишки герой“. Но големият мач за това ниво „Септември“ – ЦСКА (в неделя от 18 ч) остава удоволствие само за зрителите на стадиона в квартал „Надежда“, пише “Труд”.

Изпълнителният директор на „червените“ Пламен Марков призна, че клубът функционира трудно в момента. „Когато БФС ни отказа да започнем първенството като ФК ЦСКА, ни постави в деликатна ситуация – довери славният халф.

– Въпреки всичко се оправяме и очакваме въпросът скоро да бъде решен. Не съм компетентен. Трябва юристи да се изкажат, а освен това чакаме решението на правната комисия на БФС.

Би било нелепо футболен клуб като ЦСКА да бъде притискан по този начин. Тежко е, защото имаме текущи разходи. Плащанията се извършват трудно, а не както искаме да бъде.

Има яснота по бъдещото развитие. Но сега практически ръководството на ЦСКА е старото като легитимно такова. Всички плащания се извършват от името на ПФК ЦСКА АД.“

Марков се изказа иронично за легендата Петър Жеков, който традиционно за последните години си намери „враг с партиен билет“ на „Армията“. Носителят на „Златната обувка“ нарече директора „мошеник“, който се крие в треньорската стая.

„Няма да решавам лични въпроси пред медиите – отсече Марков. – Жеков ми направи безплатна реклама. ЦСКА няма да отправя лични нападки към никого. Сами си направете извода дали информацията е правилна.“

Марков добави, че ЦСКА няма да се грижи за сигурността на гостуването на „Септември“, защото не е домакин.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ