Само в 7DniFutbol.bg

Гърми мегаскандал! БФС призна гаф! Изхвърча ли Лудогорец от “А” група?

7 Dni Futbol15.08.2015131

БФС взриви мегаскандал, който върви с пълна сила! От “Иван Асен” признаха невиждан гаф със свое правило, което минира настоящото класиране в първенството. Всеки един клуб в момента може да заведе дело и да изхвърлят от “А” група Берое и Лудогорец, като им начислят по 3 служебни загуби.

Ето какво се случва според Пловив Дерби:

Българският футболен съюз го удари на молба по клубовете в А група заради страхотния гаф, който от централата направиха с правилника за настоящия шампионат. След като Изпълкома взе решение през този сезон в мачовете по 90 минути да играе поне един футболист до 21 години, в правилника бе записано, че такъв само трябва да започва като титуляр. Днес (петък – б.р.) всички клубове от А група са получили писмо, в което от БФС се извиняват за допуснатият гаф и неправилно вписване на изискването в правилника на първенствата и турнирите за настоящия сезон. Освен в извинението от БФС го удрят и на молба към клубовете, като ги призовават да държат по един футболист до 21 години през целия мач.

Пълната немощност на футболната ни централа по този казус идва и от факта, че правилника за дадено първенство не може да бъде променян, след като то е стартирало. По този начин от БФС не могат в момента да поправят гафа си, от който всеки мач се възползват отборите на Берое и Лудогорец, които често на полувремето вадят играчите си до 21 години от съставите си.

За сериозния гаф на ръководството на БФС сигнализира преди 2 дни Венци Стефанов, който заяви категорично, че ще потърси отговорност от сътворилия го. Родната централа обаче за момента единствено е разпратила въпросното писмо-молба до клубовете, като оставки за огромния гаф липсват!

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ