Само в 7DniFutbol.bg

Прасев и Пльосков смениха властта в Локомотив! Дадоха го на господин Аспарухов

7 Dni Futbol13.08.201520

Промените в Локомотив София започнаха след като клубът ще бъде управляван от нов човек. От днес “железничарите” имат директор, който ще разполага с цялата власт в клуба- спортно- техническа и административна. Един от основните акционери в Локо Петър Прасев обяви в ефира на Канал 3, че това е  г-н Аспарухов. Той е известен в локомотивските среди и се познава от дълго със собствениците.

“Ние с Кирил Пльосков ще се оттеглим и оставаме цялата власт на Аспарухов. Всичко в клуба ще става с неговото знание и съгласие.  Стадионът има нужда от ремонт. Искаме да направим трибуни, теренът да бъде подменен, но за това ни трябва време. Аз съм похарчил 120 хил. лв откакто пристигнах в Локомотив. Подсигурих лагер и всичко необходимо. Кристиян Добрев издребнява, като говори за някакви дребни суми, които той е платил”, заяви Прасев в предаването “Спорт в обектива”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ