Само в 7DniFutbol.bg

Феновете на Локо Сф поискаха акциите от Прасев и Пльосков! Иначе – болница!

7 Dni Futbol13.08.201540

Привържениците на Локо Сф скочиха на селските пръчки, които тероризират клуба – Прасев и Пльосков. Те поисаха от двамата акциите, заплашвайки, че не стане ли това, ще следват по-радикални мерки. Ето цялото изявление:

За една година Локомотив и ние феновете му изминахме пътя от Рая до Ада. Изминахме го заедно с невероятния отбор, който изгради Димитър Васев, който от предварително сочен за аутсайдер тим, който до последно ще се бори да не отпадне 5 кръга преди края имаше шанс дори да атакува титлата. В крайна сметка този тим си заслужи бронзовите медали и участие в турнира на Лига Европа. Участие, което не се състоя благодарение на едно същество, което дори не може да се нарече човек. Това е той туморът Гигов. През годините винаги сме го считали за тумор, но той се оказа и тумор със разсейки. Съсипвайки славния ни тим заради дълг от 1 милион, който той не можа да обезпечи. Питате се защо ли? Защото той не е никакъв бизнес, а една пералня на мръсни пари, една комунистическа издънка, която винаги сериозните хора в България са приемали с насмешка.

На 9 юли се случи едно дългоочаквано от всички нас събитие – Туморът бе премахнат от Локомотив, оказа се обаче, че наистина е с разсейки и това са Петър Касев и Кирил Льосков.

Днес 12 август по-късно клубът ни приключи своето съществуване в този му вид. Агро свинята Касев приключи с единият си месец медийна слава, като след всичките лъжи излъга как щял да уволни всички треньори и играчи. Не уволнява никого, играчите си тръгват с гордо вдигнати глави. Ние всички им благодарим за това, че се отзоваха в този труден за клуба момент.

Ние, феновете на Локомотив сме горди хора и винаги ще бъдем. За разлика от някои други “милионери”, чиято дъщеря в национален ефир целуваше мъже с физиката на Петър Касев по пъповете. Е г-н комунистическо первеню, може да нямаме парите ви, но имаме достойнство и никога не бихме опозорили по подобен начин нещо, което обичаме било то наша рожба или любимия ни клуб.

Нашата борба продължава в нова насока от този ден. Обръщаме се към г-н Касев на момента да предостави всички акции на клуба на лице, което ние ще посочим, защото в противен случай играта наистина ще загрубее. Касев провокира нас, провокира и съдбата с псевдо лечението си в болници, което няма да бъде особено трудно да му бъде осигурено, ако не си тръгне с добро.

САМО НИЕ, САМО ЛОКО!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *