Само в 7DniFutbol.bg

Ексклузивно! Домусчиев се спря на Хубчев!

7 Dni Futbol13.08.201521

Петър Хубчев е новия фаворит на Кирил Домусчиев за треньор на Лудогорец, научи 7DniFutbol.bg от свои източници в разградския клуб. Мултимилионерът е бесен от собствената си издънка с португалското менте Рибейро, но не смятал да си признава грешката веднага, като уволни наставника на момента. Затова ще изчака най-вероятно до паузата в шампионата за мачовете на националния отбор, когато ще се реши на смяна. Така хем тя ще стане по-безболезнено, хем новият наставник ще има време да се сработи с отбора.

Домусчиев е особено впечатлен от работата на Хубчев в последните три сезона. Според него в момента на Лудогорец му трябва точно такъв треньор – строг, доказан авторитет, с внушителна визитка зад гърба си. Най-големият плюс на Хубчев обаче е начина, по който озаптява чужденците в Берое. Точно иностранците в Лудогорец са в основата на последните проблеми на клуба. Те са се качили на главата на Рибейро и правят каквото си искат.

За Домусчиев не е проблем да плати неустойката на Хубчев, стига да се договори с него. Познати на немския възпитаник обаче предричат много трудни преговори. Хубси ще иска в Разград онази власт, която има в Стара Загора, но едва ли Домусчиевите хора са склонни да му я дадат. Точно затова към днешна дата е по-вероятно лобито на Методи Томанов да пробута за наставник безгласна буква като Ради Здравков, вместо да си вкара таралеж в гащите като Хубчев. И все пак важно е доколко Домусчиев ще държи на Хубчев.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ