Не се ебавайте с ЦСКА! „Червените“ взривиха БЛИЦ!

7 Dni Futbol13.08.201500

Първият душманин на ЦСКА получи ясен знак от червената общност, че този път тя няма да разреши да се ебават с човека, спасил клуба – Гриша Ганчев. „Армейски“ фенове налетяха като оси на пасквил в агенция „Блиц“, посветен на спортния меценат. Те засипаха форума под материала с пиперливи коментари, което вдигна на крака цялата агенция. Бяха впрегнати форумни плъхове да трият коментарите на ултраси, а като видяха, че не могат да се справят с „червения“ удар, от БЛИЦ просто забраниха коментирането. Такъв взрив медията не помни, споделиха от спортния и отдел.

Феновете атакуваха и новата собственичка на БЛИЦ Славка Бозукова, която за дългото време, в което кусаше от паничката на Тодор Батков нито веднъж не повдигна въпроса с неговите заменки. Нито пък пита настоящия си Благодетел, какво се случва с неговите сделки. Ултрасите са категоричмни, че от тук нататък ще бранят ЦСКА където, както и с каквото могат.

Припомняме, че вчера най-голямата фенска организяция в страната – Офанзива, разпространи списък на медии, призовавайки феновете да не се докосват до тях.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *