Само в 7DniFutbol.bg

Не се ебавайте с ЦСКА! “Червените” взривиха БЛИЦ!

7 Dni Futbol13.08.201560

Първият душманин на ЦСКА получи ясен знак от червената общност, че този път тя няма да разреши да се ебават с човека, спасил клуба – Гриша Ганчев. “Армейски” фенове налетяха като оси на пасквил в агенция “Блиц”, посветен на спортния меценат. Те засипаха форума под материала с пиперливи коментари, което вдигна на крака цялата агенция. Бяха впрегнати форумни плъхове да трият коментарите на ултраси, а като видяха, че не могат да се справят с “червения” удар, от БЛИЦ просто забраниха коментирането. Такъв взрив медията не помни, споделиха от спортния и отдел.

Феновете атакуваха и новата собственичка на БЛИЦ Славка Бозукова, която за дългото време, в което кусаше от паничката на Тодор Батков нито веднъж не повдигна въпроса с неговите заменки. Нито пък пита настоящия си Благодетел, какво се случва с неговите сделки. Ултрасите са категоричмни, че от тук нататък ще бранят ЦСКА където, както и с каквото могат.

Припомняме, че вчера най-голямата фенска организяция в страната – Офанзива, разпространи списък на медии, призовавайки феновете да не се докосват до тях.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ