Само в 7DniFutbol.bg

Селски наглеци! Прасев и Пльосков искат 250 000 лева за акциите на Локо Сф!

Локомотив Сф преустановява от утре своето съществуване. Двамата собственици Прасев и Пльосков (от тук нататък 7DniFutbol.bg ще нарича само и единствено така селските наглеци, убили Локомотив) ще извадят утре клуба от участие във “В” група. Предполага се, че действат по поръчение на Николайчо Кайчов. Целта е да се покаже, че без старшината от ДС, какъвто се явява Кайчов, Локомотив не може да съществува.

Загрижени за бъдещето на Локомотив бизнесмени се опитаха да вземат акциите, които Прасев и Пльосков получиха без пари от Кайчов и да спасят Локомотив. Било им е обяснено, че трябва да платят 250 000 лева! Толкова били похарчили досега за клуба бившата ДПС-касичка Прасев и лицето Пльосков, известен с това, че се е ровел под расата на поповете в Ловеч.

Авторът на този материал също опита да се свърже с Прасев, но зарзаватчията категорично отказваше да вдигне телефона си.

ОЧАКВАЙТЕ В 7DNIFUTBOL.BG КАКВО ЩЕ Е БЪДЕЩЕТО НА ЛОКО СФ

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ