Само в 7DniFutbol.bg

Домусчиев с влудяващ мерак за ЦСКА!

7 Dni Futbol12.08.2015104

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е осенен от мерак по ЦСКА, който не му дава мира. Не, олигархът не смята да влиза в клуба, а по-скоро да му отнеме и последния рекорд – 9-те поредни титли! Това е признал наскоро Домусчиев пред футболни приятели, обяснявайки им за какво му е звездната селекция от последните седмици.

КАК ГРИША ГАНЧЕВ БРАНИ ЦСКА ОТ МЕРАЦИТЕ НА ДОМУСЧИЕВ – ВИЖ ТУК!

Планът на шефа на КРИБ е наистина изпипан и може да гарантира още дълги години господство в “А” група. Домусчиев решил да похарчи накуп предвидените за следващите 3 години пари за селекция. С тях да създаде отбор, който да се обиграе този сезон и в следващите не само да му носи европейска слава отново, но и да се превърне в неизменен шампион на България.

“Като ги докарам до 9 титлите, тогава ще му мисля”, заканил се Домусчиев. Точно толкова са трофеите на ЦСКА поред от края на 50-те и началото на 60-те години на миналия век. Лудогорец пък до момента е четири години поред шампион.

4 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ