Само в 7DniFutbol.bg

Делян Пеевски с нова грозна атака по ЦСКА!

7 Dni Futbol12.08.2015177

Затихващите газети на ДПС-депутата Делян Пеевски и мама му Ирена не спират с атаките си срещу ЦСКА! Не стига, че забрани споменаването с добро на Гриша Ганчев и “армейците” в спортната му газета “меридиан Мач”, но “КОЙ” продължава и с атаките срещу клуба. Ето какъв пасквил се появи днес в “Меридиан Мач”:

Играчите на ЦСКА получават месечните си възнаграждения под масата и в плик. Заради аматьорския статут на „червените” играчите не могат да имат подписани професионални договори. Те се разбрали с ръководството и взимат парите си на честна дума, като въпросните средства не се облагат с данък. Става дума за суми, които са внушителни дори за някои отбори в „А” група. Дошлият от Локомотив (София) Александър Бранеков взимал над 5 бона месечно. Предвид прогнозите, че Ганчев скоро ще изостави ЦСКА, то играчите няма да имат с какъв документ да предявят претенциите си за парите.

Заради атаките на “Меридиан мач” към ЦСКА, огромна част от привържениците на клуба отказват да го купуват, което се вижда и по тиража на вестника.

7 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ