Само в 7DniFutbol.bg

Скандално: Във “В” група гледат на ЦСКА като на златна кокошка

Ръководството на Септември София взе решение относно цените и билетите за предстоящия двубой с ЦСКА, който ще се играе на 16.08.2015 г. от 18 ч. на стадион “Локомотив” в столичният квартал “Надежда”.

След проведен разговор със Зоналния съвет София към БФС, ръководството на ПФК ЦСКА София и взимане под внимание правилото за финансов феърплей между отборите относно цените на билетите за домакински и гостуващи привърженици, ПФК СЕПТЕМВРИ София взе решение окончателните цени на билетите да бъдат по 10 и 12 лева, а не както бе обявено първоначално 10 и 15 лева:

– СЕКТОР А – 12 лв.
– СЕКТОР Г – 10 лв.
– СЕКТОР А (домакини) – 12 лв.

“Поднасяме своите извинения към ПФК ЦСКА София и привържениците на двата отбора за допуснатото недоразумение”, се казва в съобщението от лагера на Септември.

Билетите за СЕКТОР А за привържениците на ПФК СЕПТЕМВРИ София ще се продават в ПЕТЪК от 09:30 ч. до 18:30 на адрес: кв. Драгалевци, бул. Черни връх 228, база ДИТ.

Привържениците на ЦСКА ще бъдат настанени в СЕКТОР А и СЕКТОР Г (клетка). Билетите ще се продават на място, като тяхната продажба ще започне от 16:30 ч. на касите на стадион “Локомотив”.

Вратите на стадиона ще бъдат отворени час и половина преди началото на двубоя.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ