Само в 7DniFutbol.bg

Ексклузивно! Гриша Ганчев спасил София от кръв, спрял Сектор Г!

7 Dni Futbol12.08.201501

Гриша Ганчев е спрял най-лудите глави от Сектор Г да влязат в битка с полицията в неделя, с което е гарантирал спокойна вечер на столицата, научи 7DniFutbol.bg.

Въпреки, че е в Китай, босът в сянка на “армейците” следял непрекъснато какво се случва на “Армията” в първия мач на ЦСКА във “В” група. Въодушевени от 10-хилядното множество в Борисовата градина, някои хора от Сектор Г решили, че сега е момента да се покаже на Борислав Михайлов с кой се опитва да си прави “та.ак”. Идеята била да се превземе БФС, като от “Армията” тръгне армада от 4-5 хиляди души, която както може и да се очаква, щеше да помете всичко по пътя си до “Иван Асен”. Това пък щеше да доведе до сблъсъци с полицията и неминуемо проливане на кръв.

От Китай обаче Гриша Ганчев наредил на който трябва да си наляга парцалите и да си гледат феновете мача, а да не създават допълнителни проблеми на клуба.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ