Само в 7DniFutbol.bg

Аз отивам да браня Локомотив от Караибрахим Касев! А ти идваш ли?

Настана време разделно. Някогашният счетодоводител на селските сметки на Ахмед Доган, неуспелият дори да го добута до кандидат за кмет на ДПС в Пловдив агробарон Касев е на път да подложи Локомотив София под невиждано робство. Прави го с активното съдействие на предишния мародер Николай Гигов. Целта им е да унищожат Локомотив. А когато го убият, вече могат да правят с трупа му каквото си искат – да го обединят с ЦСКА, да го пратят в “А” окръжна или “Б” селска. Дори просто да го затрият.
Затова днешната среща за купата е мача на годината, на столетието за Локомотив. Всъщност мач няма да има. ДПС-протежето Касев няма пари да проведе мача! Довереникът на ловешките попчета Льосков – също! Освен, ако не е целувал попадията по…Ама едва ли!
Всъщност майната му на този мач! Локомотив няма да вземе купата на България! Но днес може да покаже на България, че е жив. И съдбата му е в ръцете на феновете, на момчетата, които носят Котето и Начко в сърцето си. Срещу Варвара те бяха 1000! Десет пъти повече от онези, които гледаха елитната битка за върха Славия – Берое. Днес те трябва да изгонят Караибрахим Касев от “Надежда”. Да закрият неговия Локомотив, за да спасят своя. Ама трябвало да започнат от “А” окръжна. Чудо голямо, и без това този сезон шампион на “В” група ще е ЦСКА, то затова и са пратени Касев, Прасев, Льосков и Пльосков. В 18 часа в “Надежда” не трябва да мислят за своето днес с Касев, а за своето утре без него.
Скандално е тази аграрна издънка на селския мутробарок да командва отбор, дал на България такива като Никола Котков, като Стою Недялков, като Ването Деянов, като Начко Михайлов, като Бойчо Величков. Като десетките легенди. Затова момчетата с червено-челни шалове днес трябва да прогонят търговците на зарзават от храма в “Надежда”. Той не е техен! Той е наш, на онези, които знаят какво е Локомотив.
Днес аз ще забравя, че съм журналист и отивам да браня онова, което ме е направило футболен фен. Което ме е възпитало на любов към футбола. Отивам да браня Локомотив. А ти идваш ли?

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ