Само в 7DniFutbol.bg

Срам! Срам! Срам! Вижте кой ще гледа Лудогорец – Черно море

7 Dni Futbol12.08.2015131

Изключително срамно постижение най-вероятно ще запише днес българският футбол, след като се очаква стадион “Лазур” да бъде зловещо празен за мача за суперкупата. “Лудогорец” и “Черно море” се изправят един срещу друг довечера от 20.00 ч., но предварителните очаквания не са никак оптимистични.
Източници на “7 дни спорт” разкриха, че до този момент има продадени около 1000 билета, което е направи комично. Капацитетът на стадион “Лазур” в момента е малко над 15 000 места, но няма никакъв шанс те да бъдат запълнени.
Все пак организаторите се надяват, че летуващите в Бургас ще предпочетат да гледат български футбол и ще се стекат на стадион “Лазур”. На този етап обаче нито “Лудогорец”, нито “Черно море” се радват на някаква огромна фенска маса. Освен това работният ден и началото на мача в 20.00 ч. правят малко трудно придвижването на хората от Разград и Варна, които не са в отпуска.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ