Само в 7DniFutbol.bg

Рекламист плаши: “А” група без Локо Пд

7 Dni Futbol11.08.201520

Рекламистът Николай Неделчев заяви, че ръководството на Локо Пд обсъжда вероятността да извади отбора от А група. „Това е едно от поредните безумия в българския футбол. Бях на официалната трибуна и мога да се закълна, че нито веднъж не чух расистко подмятане, подсвиркване, или както е го написал там съдията. Първоначално, когато ми се обадиха да ми кажат помислих, че е станало грешка. Цялата тази тенденциозност ме втрещява. Изключително много съм разочарован“, сподели Неделчев пред спортно шоу “Гонг”.

„Клубовете, които имат представители в Изпълкома се санкционират по един начин. Коментирахме, че може да изкараме отбора от А група и да заложим на детския футбол, докато се оправят нещата. Абсурдно е половината от месечния бюджет да отиват за такива наказания. Това е изключително разочароващо и демотивиращо“, добави председателят на Сдружение “Обединение за Локомотив”.

„В никакъв случай няма да плащаме. Ние ще обжалваме. Това е фантасмагорично твърдение. Камерите бяха на централната трибуна и не мога да разбера как може да има такова твърдение. Расизмът трябва да бъде заклеймен, но това е фантасмагория“, каза още Неделчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *