Само в 7DniFutbol.bg

Лаптопа отново култов: ЦСКА ще губи на много места във “В” група

Треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов-Лаптопа отново направи култово изказване по повод участието на ЦСКА във “В” група.

Той изрази увереност, че тимът на ЦСКА ще губи доста точки във Югозападната “В” група.

Ангелов каза в студио “Дерби”, че не е особено впечатлен от видяно срещу Струмска слава и макар “червените” да спечелиха с 3:0, то тепърва им предстоят тежки двубои.

“Феновете на ЦСКА трябва да знаят, че отборът им ще губи точки, стига разбира се да не се толерира нарочно от съдиите. Първият кръг винаги е тежък, в неделя те нямаха тотално надмощие. Последните им два гола паднаха след статични положения в края”.

“Ако това е нивото на ЦСКА, много отбори ще им се противопоставят”, смята бившият наставник на Видима-Раковски, Пирин Благоевград, Ботев Пловдив, Пирин Гоце Делчев и Оборище Панагюрище.

По думите му повечето играчи във “В” група чакат с нетърпение сблъсъците с “армейците”, но за клубовете тези срещи са истинско изпитание, тъй като голяма част от стадиони нямат необходимите условия, за да приемат отбори от ранга на ЦСКА.

“Ние играхме в село Бяга, но ЦСКА няма как да играе там. В съдийската стая нямаше тоалетна и съдията идваше при нас. За малките клубове ще бъде много трудно да приемат ЦСКА точно заради тези организационни неуредици”.

“Но атмосферата е много по-различна във В група тази година. Това ще бъде година за тестване на манталитета” добави Ангелов.

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *