Само в 7DniFutbol.bg

На “Герена” решиха! Вижте какво трябва да стане до края на седмицата

7 Dni Futbol11.08.201500

В „Левски” търсенето на нов флангови футболист е приоритет през последния месец, но всички опити на „сините” до този момент удариха на камък. Спъред„7 дни спорт” на Герена вече са се примирили със ситуацията и в момента правят последни опити да уредят ново крило. До края на седмицата спортният директор Георги Иванов и старши треньорът Стойчо Стоев ще направят всичко по силите си, за да убедят поредния чужденец да пристигне в „Левски”. За момента името на играча се пази в строга тайна, като единственото ясно е, че за последно той е носил екипа на чуждестранен европейски клуб.
Ако и този опит на „сините” се окаже неуспешен, то на Герена ще се примирят и временно ще спрат да търсят нови флангови футболисти. До паузата за националните отбори в началото на септември ще бъдат гледани само видеозаписи на предложените до момента играчи. В седмицата, в която няма да се играят мачове от „А” група, е много вероятно да пристигне футболист на проби.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ