Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА е голям клуб, Берое е голям клуб, а Венци е голям…корем

7 Dni Futbol10.08.2015280

Някога Андрей Желязков разправяше страхотна случка. Довели му на мач на Славия едно бензинджийче, да го вкарат да гледа мача без пари. Съгласили се футболистите, но му казали да влезе през прозореца на съблекалнята. А то клетото, бензинджийче, взело, че се заклещило. Той ли бил дебел, прозорецът ли малък, Жужо не уточняваше. А и нямаше нужда, защото всички знаят кой е…Венци Стефанов.

Всеки нормален шеф на клуб щеше да си мълчи днес. Този на Славия два пъти повече. Вчера неговият отбор игра мач с Берое. Битка за тройката, в неделя, хубаво време. Славия игра 85 минути с човек по-малко и гол не можа да вкара. А продадените билети на фенове на домакините са точно 41! В същото време на “Българска армия” мач от “В” група събра 10 000 души! И всичките с билети. Никога в света, гусин Стефанов, не е имало такъв елитен клуб, чиито мач да събере 250 пъти по-малко публика от някакво мачле в третата дивизия!!!

Хубаво е Венци Стефанов да вниква в тези неща. И да си мълчи. Защото големият корем не е индулгенция да говориш големи глупости по адрес на големите клубове. Гусинът изглежда смешен като говори за отбори, които той никога няма да стигне. Апропо, началник Стефанов, предлагаме ви две снимки от мачовете вчера в София. И по публиката на тях ще разберете кой е отбор и кой отборче!

СЛАВИЯ

я1

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ