Само в 7DniFutbol.bg

Рекордни за Балканите 10 000 качиха ЦСКА на върха, 3:0 над Струмска слава

7 Dni Futbol09.08.2015190

Невижданите на Балканите 10 000 души на мач от трети ешелон въодушевиха ЦСКА за класичесекта поеда на “армейците” над Струмска слава в дебютния им мач във “В” група!

в герой за “армейците” се превърна нападателят Преслав Йорданов, реализирал първия гол в срещата. Крайното 2:0 оформиха съфамилникът му Йордан Йорданов и Александър Бранеков, разписали се в края на двубоя.

Преслав бе в центъра на вниманието през почти целия мач, като непрекъснато тормозеше отбраната на съперника.

В 11-ата минута нападателят дори бе блъснат от бранител на опонента, но реферът Игнатов не реагира и не даде сигнал за нарушение. Минута по-късно таранът стреля в две от гредите на вратата на съперника, но кълбото така и не влизаше в мрежата.

ЦСКА диктуваше темпото на терена и насочваше играта в желаната от себе си посока.

В 22-ата минута усилията на Йорданов в нападение бяха възнаградени, като с шут от около 10-ина метра той откри – 1:0!

До почивката, а и след нея, статуквото на терена не се промени значително, като футболистите на Струмска слава едва напускаха собствената си половина.

Реферът пък на няколко пъти спести нарушения, в полза на домакините, което в известен смисъл напрегна играта нежелателно.

Истинският екшън дойде в края на мача, като само в рамките на 3 минути – между 86-ата и 89-ата първо Йордан Йорданов, а след това и Александър Бранеков оформиха крайното 3:0.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ