Само в 7DniFutbol.bg

Този Левски ще стане шампион!

7 Dni Futbol09.08.201596

България пак си има своя Левски – млад, силен и най-важното български! В него лесно можеш да намериш момчета, които са си наши. Затова пък на Стойчо Стоев му е лесно – той е единственият треньор в “А” група, на който БФС не му налага да пуска млад футболист. Защото има по минимум 3 такива на терена във всеки мач. А нали точно това искаше Синята България?

За нея обаче е по-важно друго. Този отбор ще стане шампион! Дали този сезон, дали следващият, няма значение. Левски изкара 6 години без каквото и да е трофейче, ще преглътне още една. Но, когато се върне на върха, ще го направи задълго. Така, както стъпи там онзи отбор на Станимир Стоилов, в който пак беше бъкано с млади българи.

Във Варна Левски показа, че е Левски! Направи го и в Разград, но там съдиите го порязаха. Като добавим и изпусната победа в Пловдив, ето ти го днес отбора на Стойчо Стоев на първото място. Рано или късно “сините” ще стъпят там, защото и във Варна се видя дори в очите на играчите – левскарското се е върнало в тях. То не може точно да се каже какво е. Но със сигурност е онова, което кара Цоневи да се борят за всяка топка, Орачев да тича от аут до аут, а Божидар Краев да не го е страх да се сбори и с трима от врага.

Тези момчета “растат” в пакет. Има и още двама-трима, които заедно правят едно – бъдещето на Левски. Днес само той в “А” група има такова. В Лудогорец се борят с настоящето и не го ли направят, утре везира ще спре парите. ЦСКА изчезна от картата, а в Литекс са живи, докато Гриша не реши да им спре командното дишане. Берое, ако утре не е държавен, си става пак онзи отбор, който сновеше между “А” и “Б” група.

Някога след оттеглянето на Майкъл Чорни, Тодор Батков се видя принуден да заложи на младите, да намали парите и да секне чужденците. Поне комисионерските продукти. И така се роди Левски на Станимир Стоилов. Днес неволята показа и на Иво Тонев правилния път. Левски върви смело по него, а вече идват и резултатите. Този във Варна беше само първият.

 

6 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ