Само в 7DniFutbol.bg

Всяко празно място днес на “Армията”, е глас срещу ЦСКА!

7 Dni Futbol09.08.201560

ЦСКА започва участието си във “В” група. Мечтата на поколения левскари и други закърмени със страх от ЦСКА е факт. Дори унизен и пратен на село обаче великият български клуб плаши! Точно затова – защото е велик! И всички знаят, че е въпрос на време, въпрос на две-три години, стореното от върхушката на Перуките да бъде заличено. Поради, което Перуките ще се опитат в тези две години, ако могат да доубият ЦСКА! Те са наясно, че не го ли направят, после ЦСКА ще убие тях.

Затова днешният мач на “армейците е ключов за бъдещето им. През седмицата бе направен първия опит новият ЦСКА да бъде унищожен. Забраниха на Гриша Ганчев да направи нещо, което някога БФС разреши на Берое, а по-преди пък съдът на Левски. И Червена България се надигна. Заплаши неделята да си остане на ЦСКА, дори без мач. И запази правото да избере как да го направи. Перуките се уплашиха. И отвориха в събота БФС, за да картотекира играчите си. Представяте ли си? Тези, които не работят от понеделник до петък, а само пият и вършат зулуми, решиха да бачкат в събота! Това може да направи само страхът от ЦСКА! Това е първата голяма спечелена битка от армейската общност във Великата и отечествена война с Перуките.

Довечера ще бъде отпразнуването и. ЦСКА посреща Струмска слава И всяко празно място ще е глас срещу…ЦСКА! БФС вече затвори два-три блока, заради нещо случило се в контрола. Пак парадокс, защото през годините никой не е наказван за подобно нещо. А е имало далеч по-големи инциденти! Нейсе, ЦСКА го преглътна. Гъливер не мрънка, когато джуджетата го целят с мижавите си стрелички. Довечера обаче Гъливер трябва да покаже мощта си. А през годините най-голямата, непоколебимата мощ на ЦСКА е била тя – публиката! 10-12 хиляди довечера в Борисовата градина са достатъчни, за да се види колко е голям ЦСКА дори във “В” група. Но, ако не остане празно място, ще е наистина велико. И страшно за душманите!

 

 

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ