Само в 7DniFutbol.bg

Само в 7DF: Домусчиев извади пари за Локо Пд!

7 Dni Futbol08.08.2015140

В Разград не смятат да оставят Литекс да им се откъсва много в битката за титлата! След провала на прехваления тим на делиорманци срещу Монтана, ловчанлии могат да се откъснат рано-рано, ако бият Локомотив в Пловдив. Точно това обаче не смятат да допускат 4-кратните шампиони. И затова пак едни торби с пари са потеглили към “Лаута”.

Най-вероятно става дума за познатата от миналата година “дажба”. Тогава обаче целта бе друга – Левски. На “черно-белите” им бяха обещани 40 000 лева, ако спрат софиянци и те го направиха с гол на Мартин Камбуров в добавеното време. Това, че 10 бона се загубиха по трасето е друга тема, от компетенцията на “пощальона”. На “Лаута” много добре знаят кой ходи да се среща с човека за специални поръчки в Делиормана Георги Караманджуков. Сега пак същите хора са имали “рандеву”, след което на футболистите на Локомотив ще им бъдат обещани извънредни бонуси, ако ударят довечера Литекс.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ