Само в 7DniFutbol.bg

Ултра инициатива на Сектор Г: Като няма футбол, ще ритаме перуки! Ще е страшно в неделя

7 Dni Futbol07.08.201590

Феновете на ЦСКА полудяха от нерви след решението на БФС да зачеркне стягания червен празник в неделя на “Българска армия”. Гриша Ганчев призова ултрасите да дойдат на стадиона, за да гледат наживо двубоя със Струмска слава, но днес от “Иван Асен” отмениха срещата.

“Като няма футбол, ще ритаме перуки”, заканиха се в социалните мрежи ултраси от сектор Г. Десетки фен-организации пък призоваха привържениците на ЦСКА да дойдат в неделя на стадиона, нищо, че мач няма да има. Идеята е да се покаже нагледно, че този път “армейците” няма да се дадат на БФС-издевателствата.

Полицията пък отсега е нащрек. Частните охранителни фирми – също. Патрулните коли пред сградата на БФС са двойно повече тази нощ. В неделя пък ще е страшно в София в следобедните часове, когато от “Армията” се очаква към сградата на “Иван Асен” да тръгнат стотици ултраси с намерението да ритат перуки. Тогава сградата на БФС ще бъде охранявана от жандармерия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ