Само в 7DniFutbol.bg

Последно от БФС: Мач ЦСКА – Струмска слава в неделя няма!

7 Dni Futbol07.08.201521

Българския футболен съюз обявиха, че двубоят на ЦСКА със Струмска слава от първия кръг на Югозападната В група се отлага. Мачът трябваше да се играе в неделя от 18 часа, а преди това “червените” планираха да направят официално представяне на отбора за новия сезон. В съобщението, публикувано на сайта на БФС, от централата обясниха и причините за отлагането на срещата.

Ето пълния текст на съобщението:

След като разгледа писмо от 07.08.2015 г. на ФК “ЦСКА” АД, с което се иска регистрацията на състезателите във “В” АФГ да бъде извършена от името на ФК “ЦСКА” АД като дъщерно дружество на ПФК “ЦСКА” АД, и представени допълнително нови документи в същия смисъл, Спортно-техническата комисия при Зоналния съвет на Българския футболен съюз констатира, че не е компетентна да вземе решение по казуса.

Документите ще бъдат представени на Правната комисия при БФС, чието заседание ще бъде насрочено следващата седмица, за становище по законосъобразността на участието на ФК “ЦСКА” АД в първенството на Югозападната “В” ФГ с оглед нормативната уредба на БФС, правилника за картотекиране и разпоредбите на ФИФА и УЕФА.

Предвид горното, и с оглед правомерното провеждане на първенството в тази група, СТК при ЗС на БФС реши:

Отлага срещата от 1-ия кръг на Югозападната “В” АФГ между отборите на ПФК “ЦСКА” АД и ФК “Струмска слава” (Радомир) до постановяване на решението на Правната комисия на БФС.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *