Само в 7DniFutbol.bg

Ексклузивно в 7DF: ДПС убива ЦСКА! Вижте кой иска изхвърляне в “А” окръжна

7 Dni Futbol07.08.2015101

Действащи депутати от ДПС са в основата на опита на БФС ЦСКА да бъде изхвърлен от “В” група, научи ексклузивно 7DniFutbol.bg.

Единият има зъб на новия собственик на ЦСКА Гриша Ганчев затова, че спортният меценат още поддържа бизнес-отношения с Цветан Василев. Както е известно ТОЙ забрани в своите медии – вестници, телевизии и сайтове, да се пише каквото и да е позитивно нещо за Ганчев. Нещо повече, една от “тв-бухалките” на политика тръгна да дава Ганчев на Прокуратурата. Става дума за канал, който навремето предаваше наживо протестите срещу назначаването на Делян Пеевски, но след като се смени собствеността, медията завъртя тотално палачинката.

На всичкото отгоре в момента обиденият политик контролира наш столичен клуб чрез своя адвокат, който обикаля редакциите на спортни вестници, да съблюдава политиката им. Затова и за него е добре ЦСКА да го няма в елита колкото може повече години.

Другият ДПС-активист пък има влияние над Борислав Михайлов и се очаква да прокара “партийната” политика. Той отдавна е на нож с Ганчев и беше един от най-големите противници на последния Изпълком на идеята на бизнесмена да слее ЦСКА с Локо Сф, за да оцелеят “армейците”.

 

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ