Само в 7DniFutbol.bg

Заплашиха ЦСКА с бой и ракия във “В” група…, ако играе там

7 Dni Futbol07.08.201570

Легендата на ЦСКА – Аспарух Никодимов предупреди футболистите на ЦСКА, че трябва да са изключително внимателни на мачовете си от “В” група. Бившият състезател и треньор на “червените” е сериозно притеснен за сигурността на състезателите. Той говори от позицията на човек, работил като треньор във “В” група и очакванията му не са никак оптимистични.

“При аматьорите е страшно – на терена влизат пияни хора, стават побоища, ако няма полиция… Въобще големи бели могат да станат, ако охраната не се подсигури както трябва.

Все пак сме цивилизована държава, БФС осъзнава какво означава ЦСКА и как ще въздейства клубът върху “В” група, така че не очаквам все пак сериозни ексцесии. Аз лично ще си гледам мачовете на ЦСКА. От “А” група съм гледал един мач. Това е Левски – Лудогорец. На другите изобщо не обръщам внимание. Очаквам ЦСКА да бие по рейтинг всички, макар и във “В” група”, казва Паро.

Според него е недопустимо историческият първи мач на ЦСКА в долните дивизии да не се излъчва пряко. Той се надява отговорните за това състояние на нещата фактори да се “усетят” бързо и да коригират грешката си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *