Само в 7DniFutbol.bg

Кой иска да смачка ЦСКА? И защо?

Ултраскандал, мегаизмама, футболно престъпление. Футболната ни държавица се тресе в последните два часа от новината на деня. А тя е, че ЦСКА картотекира отбор за “В” група. Ама направило го ново дружество, а не старото, което е носител на изконните “армейски” ценности!
Глупости на търкалета. ЦСКА не е това, което е някъде от 1999 година! Тогава държавата заличи истинския ЦСКА на Илия Павлов по нареждане на ортодоксално синия вицепремиер Егений Бакърджиев и позволи на Любослав Пенев да регистрира напълно нов ЦСКА. Без никаква приемственост с предишния. От тогава ЦСКА няма право да е наследник на онзи ЦСКА, който детронира Ливърпул и плашеше Европа. При това забележете, говорим за ЦСКА от “А” група.
Какво значение тогава има кой ще регистрира днес ЦСКА във “В” група? Боже мой, та това е третия ешелон, там са Бистрица и Мистрица. Да, ама не. ЦСКА е трън в очите на силните на деня. Даже от Фирмата забраниха да се излъчват мачове на “армейците”, на гърба на тези от “А” група. Това е световен прецедент, това е световна идиотия! Някой може ли да забрани да се излъчва мач на Дъмбартън на гърба на Селтик!? Обидно е, бе, идиоти! За мен, за останалите, които помнят, че някога българският футбол беше истински.
Обидно е една от телевизиите на Голямото ДПС-момче да разпорежда на ЦСКА кога да играе, с кой да играе, и за какво да играе. При това забележете – без пари. В същото време телекома на Голямото ДПС-момче дава 4 милиона на Левски. Ей така, без да му казва кога и с кой да играе.
Очевидно е, че някой целеше затриването на ЦСКА, физическото му унищожаване. И за негова зла участ се появи Гриша Ганчев. Той има “наглостта” да направи Литекс шампион във време, в което същият онзи Евгений Бакърджиев му звънеше на пистата в Ловеч да му каже, че при синьо правителство шампионът трябва да е син. И това плаши много хора. Защото, щом е направил онова с Литекс, какво ли може да направи утре с ЦСКА? И затова дайте да му смачкаме ЦСКА-то, за да не ни питат утре, ако дадем нови 4 милиона за трибуна “Боци”.
Апропо, същият този БФС допусна преди време по средата на сезона едно Берое да излезе от групата и на негово място насилствено да влезе друго. Такова, което няма нищо общо с традициите на заралии. Да не говорим за още куп нарушения. Но такива за всички могат да се правят. Докато ЦСКА има само едно право – да бъде мачкан.
Ами, ако на феновете им писне и пак дойдат на “Иван Асен”?

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ