Само в 7DniFutbol.bg

Лудогорец търси трескаво заместник на Козмин Моци

7 Dni Futbol06.08.201512

Спортно-техническото ръководство на Лудогорец вече е наясно със зимната селекция. Основната цел пред клуба през януари ще бъде привличането на нов централен защитник. В момента отборът разполага със само трима бранители. Това са Козмин Моци, Георги Терзиев и Александър Александров. Договорът на последния обаче изтича и засега не е ясно дали ще бъде подновен. По-вероятно е това да не се случи.

По-притеснително за разградчани е друго. Липсата на конкуренция в отбрана кара Козмин Моци да прави каквото си иска, поради което то е неузнаваем от половин година насам. През това лято разградчани направиха опит да привлекат Фернандо Варела от Стяуа, но бранителят отказа. В полезрението на клуба бяха още няколко състезатели. Трансферите им поне засега не бяха финализирани. Дори до края на лятото Лудогорец да вземе централен защитник, то през зимата пак ще бъде търсен човек в тази зона.
Засега един от младите футболисти, на които разградчани разчитаха много да влезе в първия тим – Преслав Петров, не успява да оправдае очакванията. 20-годишният бранител се готви с мъжете, но е много далеч от това да запише минути в А група. Затова талантът е пращан да рита за дубъла.

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ