Само в 7DniFutbol.bg

Намериха мъртъв футболист във Враца, работил и за братя Диневи

7 Dni Futbol06.08.201590

Известен врачанин е бил намерен вчера мъртъв в дома си, научи tribali.info. Починалият е 46-годишния Ивайло Арнаутски, който е управител на дискретния бар на врачанския онкохирург д-р Георги Езекиев. Арнаутски е бил открит мъртъв в банята си от сина на Езекиев, който е отишъл да провери защо не отговаря на обажданията по телефона на баща му. Заради близките им отношения, починалият живеел в таванска стая на доктора, която била основно ремонтирана и имала удобствата на гарсониера.

Около обяд д-р Езекиев учуден забелязал, че неговият приятел Иво не отговаря на телефона си и в ранния следобед помолил своя син да се качи да провери какво става. Младежът направо изтръпнал, когато видял падналия мъж в банята.  Веднага бил подаден сигнал на тел.112 и скоро около блока на ул. „Хаджи Димитър“ почерняло от полиция. Пристигнал и екип на Спешния център, който само констатирал смъртта на човека. Незабавно е започнал оглед на помещенията, който продължил до късно през вчерашния ден.

Неофициално от полицията заявиха, че там не са открити следи от външна намеса. Установено е, че мъжът се е прибрал предишната вечер около 23.30 часа и след това не го е виждал никой. Не е имал здравословни проблеми и тепърва ще се изясняват причините за внезапната смърт.

Починалият Ивайло Христов Арнаутски беше последният останал жив член от своето семейство. Той е син на известния в близкото минало икономист Христо Арнаутски, който дълги години беше изпълнителен директор на Завод за металорежещи машини /ЗММ/ във Враца. Майка му пък беше една от най-добрите преподавателки по български език в гимназията. Имал е и брат Андрей, който отдавна е покойник, както и родителите му.

Ивайло Арнаутски не е бил семеен. Бивш футболист е на „Ботев“ Враца, а след приключване на състезателната си кариера е ръководил в продължение на 6 години яхтеното пристанище на братя Диневи в Свети Влас. Владеел е перфектно немски и английски език. През последните години беше управител на заведението на д-р Езекиев, което е в подземието на магазин „Гева“ на ул.“Търговска“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ