Само в 7DniFutbol.bg

Ултрашок в телевизията! Би Ти Ви сваля “Шоуто на Слави”!?

7 Dni Futbol06.08.2015293

Страшен шок за Слави Трифонов и екипа му – Би Ти Ви спира „Шоуто на Слави“ след страхотен скандал. Това разкриха ужасени служители на предаването. А причината е в напъните на Дългия да влезе в политиката.

 Кампанията за референдум, която Слави Трифонов и хората му подхващат от есента и мераците му да се кандидатира за следващите президентски избори, изядоха главата на шоумена. Затова на есен, вместо „Шоуто на Слави“ зрителите ще имат удоволствието да гледат сериал или друго предаване, обясняват хора от медията.„Все още нищо не е решено на 100 процента, но Слави трябва да прецени и избере – или продължава да бъде водещ и шоумен, или става политик. С две дини под една мишница няма да му се получи. Ръководството е категорично, че няма да търпи политически агитации от ефира си, още повече, че това не е и законно“, разкриват източниците на Клюки.БГ.

3 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ