Само в 7DniFutbol.bg

Данило Асприля подсилва ЦСКА!

7 Dni Futbol06.08.201552

Данило Асприля и всички останали конвертируеми футболисти на Литекс ще подсилят ЦСКА, разкри новият наставник на “оранжевите” Лауренциу Регенкампф. Той наследи Люпко Петрович начело на Литекс и сподели интересни подробности за намеренията на Гриша Ганчев към ЦСКА.

В интервю за румънското издание DigiSport Регекампф коментира:

“Собственикът е купил и ЦСКА София, който изпадна в трета дивизия. Когато спечелят промоция, вероятно Литекс ще се премести в София и ще се вложат още пари.”, разкри заместникът на Петрович

“Истина е, че ще работя в България. Имаме споразумение с Литекс. Трябваше да започна през декември, но собственикът иска да го сторя по-рано. Вероятно до няколко дни ще подпиша договор, който ще е за три години.”

“Целта е да се спечели титлата и да се играе в Лига Европа. Отборът е добър и вярвам, че с него можем да го постигнем. Проектът е много сериозен и това повлия на решението ми,” добави румънецът.

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ