Домусчиев взима в Разград сина на голямата уста на ЦСКА

7 Dni Futbol06.08.201500

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев явно има афинитет към кадри на ЦСКА. След като в Разград отидоха Радослав Здравков, Галин Иванов и Мартин Йосифов, сега шампионът на България проявява сериозен интерес към младежкия национал Георг Илиев. В момента той е свободен агент, но на английския Болтън Уондърърс се дължи такса развитие по разпоредбите на УЕФА. Сумата обаче не е никак малка, защото той отиде там като юноша, след което подписа и професионален договор.

Синът на бившия национал Георги Илиев замина преди 5 години за Англия, като преди това бе част от школата на ЦСКА. Георг е полузащитник и минава за доста сериозен футболист. В момента с тренировките му помага лично наставникът на младежкия национален отбор Антони Здравков.

От Лудогорец пък смятат да съберат доста сериозна база от таланти, особено заради новото правило да се играе с един футболист до 21 години в „А“ група и Илиев е един от вариантите, които се разглежда.
Паралелно с това мениджърът на играча Лъчезар Танев му търси отбор в чужбина, където също имало доста интерес към полузащитника.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *