Само в 7DniFutbol.bg

Локо Сф заживя тежко под ДПС-робство! Скандална схема на “агробароните”

7 Dni Futbol05.08.2015250

Локомотив Сф заживя повече от тежко под робството на ДПС-издънката Петър Касев. Той е известен с това, че някога бе лична касичка на Ахмед Доган и дори бе гласен за кмет на Пловдив. “Агробаронът” с извънградска визия и направо селски изказ е вкарал “червено-ерните” в своя схема, от която да лапа обществени поръчки, научи 7DniFutbol.bg. Като потвърждение за това идва и новината отпреди малко на сайта lokosf.info.

 

Новите собственици на Локомотив, така наречените “агробарони”, май наистина се оказаха тотални ментета с големи усти и пробити джобове – към момента отборът няма нито един картотекиран играч, нито са платени таксите за участие в Първенството на ЮЗ “В” група! За сметка на това лицето Касев е заявило на треньорите в школата, че всички такси, събрани от децата на ДЮШ на Локомотив, трябва да му бъдат занесени, за да бъдат използвани за въпросните плащания.

Дори обаче тези пари да бъдат преведени днес, чисто технологично няма да има как да се задейства процедурата, за да може Локомотив да започне участието си в ЮЗ “В” група тази неделя, което значи служебна загуба от Балкан (Варвара) с 0:3!

Отделно от това, всички служители ще излязат на протест, ако до утре не им се изплатят обещаните възнаграждения, повечето от които висящи и останали от Онзи, чието име повече не ще назовем (Николайчо Гигов – б.р.). Същият, който “продаде” на двамта “агробарони” стария автобус на клуба, който вчера е закъсал на магистралата поради… липса на нафта!?

Днес пък Кичо Добрев ще ходи да плаща със свои пари таксите за днешната контрола на отбора в Тетевен (последната преди началото на първенството).

Ситуацията би изглеждала комична, ако не бе толкова тъжна, предвид сбъдването на всички съмнения, че новите собственици на Локомотив са просто едни селски (да не кажем селташки) схемаджии, без една стотинка в джобовете, чиято цел явно е била да вземат клуба за да източат всякакви общински, държавни или европейски средства, до които успеят да се докопат. В предаване по телевизията по-рано тази седмица Касев бе изобличен от бивши свои работници като човек, който дължи на тях и още много хора маса пари и се е гаврил с тях, докато са работели за него, нещо, което за феновете на Локомотив е извън съмнение предвид как този “човек” се държа с нас на единствената ни среща с него и неговите “колеги” преди две седмици.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ