Само в 7DniFutbol.bg

Всичко или нищо! От ФИФА зависи ще има ли Левски нападател

7 Dni Futbol05.08.2015130

Три дни преди важното гостуване на Левски на Черно море във Варна „сините” все още не знаят дали ще имат на разположение централен нападател, пише “7 дни спорт”. Както е известно, Атанас Курдов и Умар Диаби са без картотеки, тъй като се съдят с бившите си клубове Астана и Кошице и от там бавят жълтите им карти.

От Герена имаха един-единствен ход и те го предприеха – поискаха Курдов и Диаби да получат служебни картотеки от ФИФА. От световната централа обаче държат „сините” в шах заради процедурите, нужни по издаването на документите.

Не е ясно точно колко време ще отнемат те и дали жълтата карта поне на Курдов ще пристигне до петък, когато е последният срок Левски да картотекира нападателя преди двубоя с Черно море.

За „сините” обаче има и добра новина – тъй като са поискани заедно, служебните картотеки на Курдов и Диаби може да пристигнат в пакет и има вероятност Стойчо Стоев да разполага и с двамата за гостуването на „Тича”. Всичко обаче ще стане ясно най-късно в петък, когато от Герена със сигурност ще могат да кажат ще има ли Левски най-сетне нападател или не.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *