Само в 7DniFutbol.bg

Това са пари! Абди търси 1 800 000 лв, за да заиграе в Левски

7 Dni Futbol05.08.201530

900 000 евро – толкова е стряскащата сума, която все още бави Либан Абди за трансфер в Левски. Както е известно, крилото се е споразумяло със „сините” за личните си условия, като на „Герена” той ще взима 7000 евро, вместо 30-те, които получава в момента в Ризеспор. Оказва се обаче, че договорът му с турци-те е за още 3 години, а не 2, както се мислеше.

Годишната му заплата без бонусите е около 300 000 евро, което значи, че той има да взима поне 900 000 евро до края на договора си. В момента Абди се опитва да си уреди сериозна компенсация от Ризе, но от клуба на няколко пъти са увъртали и са намалявали вече договорената сума.

В турсия отбор не са останали и особено доволни от информациите, че Абди може да подпише с друг клуб веднага, след като разтрогне. Проверка пък показа, че Ризе окончателно се е отказал от услугите на роденото в Норвегия крило, след като той не фигурира в състава за новия сезон като картотекиран футболист.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ