Само в 7DniFutbol.bg

Личният хотелиер на Бербатов влиза в Ботев

7 Dni Futbol05.08.2015140

„Ботев” (Пд) е напът да се сдобие с нов финансов благодетел на клуба. Това е собственикът на частната футболна школа ДИТ “Спорт” и третодивизионния „Септември” (Сф) – Румен Чандъров. Източници от футболните и бизнес средите разкриха, че от повече от месец са налице сериозни индикации за подобно развитие. Според информацията текат преговори между Чандъров и ръководството на „Ботев” в тази насока, като скоро ще стане ясно дали те ще бъдат финализирани успешно. Тогава окончателно ще се изясни и дали 49-годишният бизнесмен ще придобие мажоритарния дял от акциите на “Ботев” (Пд) или ще държи определен процент.
Румен Чандъров развива бизнес в най-различни сфери, предимно хотелиерство. Той е известен и като личния хотелиер на звездата Димитър Бербатов. Митко има апартамент в хотела на Чандъров в Слънчев бряг, в който това лято изкара повече от месец.
По отношение на футболните си проекти евентуалният бъдещ благодетел на Канарчетата работи повече от успешно. Чандъров набързо успя да превърне създадената от него школа ДИТ в най-прогресиращата академия у нас. Нейни представители са неизменна част от различните ни юношески национални гарнитури, включително и участници на приключилото Европейско първенство за юноши до 17-годишна възраст, проведено в България.
Преди повече от месец бизнесменът купи “Септември” (Сф), като школата на третодивизионния клуб се сля с ДИТ. На “Коматево” желаят да развият политика на налагане на собствени кадри, а Чандъров е повече от вещ в прилагането на такава и ще може да я доразвие. В изградената от него ултрамодерна база в Драгалевци често могат да бъдат забелязани плеяда от звезди – Любо Пенев, Мартин Петров, Стилиян Петров, Георги Иванов-Гонзо, Христо Йовов и куп други.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *