Само в 7DniFutbol.bg

Ясен е новият треньор на Лудогорец! Вижте какво забърка Рибейро

7 Dni Futbol04.08.201540

Доведените от Бруно Рибейро в Разград Андрю Смит и Марсело Чагас са били вписани като селекционери от клуба в БФС, разбра ‘Тема Спорт”. Причината за това е фактът, че двамата не разполагат с необходимите лицензи, за да бъдат асистенти в А група. Ръководството обаче е използвало вратичка в правилника. Иначе Смит и Чагас нямаше да имат право да седят на резервната скамейка до Бруно Рибейро по време на мачове, ако бяха вписани като помощници.

Така на практика португалецът нямаше да разполага с нито един асистент преди идването на Радослав Здравков. Бившият футболист на ЦСКА в момента е единственият от тримата, който разполага с необходимите права. Припомняме, че той бе привлечен от клуба преди гостуването на Черно море (3:2). Влизането му в екипа бе решение изцяло на ръководството и бе повлияно от слабите резултати и лошата комуникация между Рибейро и играчите. За идването на Здравков в Лудогорец най-много е настоявал Методи Томанов.

Според запознати Здравков е щял да застане начело на Лудогорец, ако бяха допуснати гафове срещу Черно море и Левски. Не е изключено, ако в бъдеще отборът отново изпадне в дупка, смяната да стане факт. Преди бреме именно след няколко незадоволителни резултата Стойчо Стоев отстъпи поста си на своя помощник – Георги Дерменджиев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *