Само в 7DniFutbol.bg

От ДПС или друг, няма значение! Златният дъжд на “Герена” продължава

7 Dni Futbol04.08.201500

Финансовият директор на „Левски” Константин Баждеков разкри, че на Герена продължават усилено да работят по намирането на още нови спонсори. През миналата седмица „сините” подписаха договор с телекома „Виваком”, който ще вкара 3 милиона лева в клуба. Говори се, че това е станало с активното съдействие на депутат от ДПС.
– Ще обявим детайли по сделката в най-скоро време, но за момента нито ние, нито „Виваком” можем да се ангажираме с точна дата за пресконференция. Мога да кажа единствено, че това едва ли ще се случи през тази седмица. „Левски” продължава да води преговори с още рекламодатели, не сме спрели да търсим нови партньорства – сподели Константин Баждеков. Той допълни, че не може да се ангажира с точната сума, която „сините” са осигурили от бюджета си за сезона.
– През следващата седмица ще имаме общо събрание, на което ще обсъдим подробно бюджета – завърши финансовият директор на „Левски”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ