Само в 7DniFutbol.bg

Сензация от Пламен Марков: Погромът може да е дирижиран!

7 Dni Futbol03.08.201540

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков осъди действията на феновете на контролата с Ашдод.

“Във всички случаи не подкрепям това, което се случи. Това не е формата за решаване на проблеми от подобен характер. Разграничавам се от тези действия, това не води до никакво развитие не само за клуба, но и за българския футбол. Това не е начинът за изразяване на недоволство. Нашите фенове са 12-ия ни играч и без тях няма да сме толкова силни в бъдещето ни развитие, но няма да толерираме омраза и насилие”

“Необяснимо агресивни бяха играчите на Ашдод. Имаше много груби влизания. Този мач можеше да бъде прекратен заради тези грубости. Можеше да се стигне до много сериозни контузии. Имаше и подценяване около опазването на реда на срещата. Искам да съм ясен – осъждаме насилието и няма да го толерираме по никакъв начин. Ще направим всичко възможно в срещите от “В” група да не се допуска такова нещо. Много подобни моменти ще има”

“Като се има предвид, че в нашата държава всичко е възможно, не изключвам възможността да е дирижирано всичко.  това. И вчера имаше бомби, преди още феновете да нахлуят. Тези бомби можеха да доведат до нов инцидент, какъвто бе с журналиста от Btv.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ