Израел напълни гащите от ЦСКА, вижте червения ужас според евреите

7 Dni Futbol03.08.201500

Футболистите на Ашдод изразиха пред пресата в Израел притеснението си от случилото се с тях вчера, по време на контролата с ЦСКА.

Нахлуването на публиката на „червените“ на терена в последната минута на мача е описано от вестниците като „сбъдването на най-черните кошмари на футболистите“. Според пресата публиката на ЦСКА през целия мач е нападала израелците с викове „Палестина“ и освирквания към еврейския народ. От ръководството на Ашдод казват, че най-много се радват от това, че в крайна сметка никой не е пострадал след мелето, а инцидентът няма да попречи на клуба да завърши подготовката си на българска земя.

„Всичко беше като на филм. В един момент наистина се страхувахме за живота си. Все пак благодарение на Господ всичко е наред и се прибрахме от мача живи и здрави“, коментират от клуба пред израелските медии.

„Преди мача организаторите на подтоговката ни предупреждаваха, че мачът е с огромна доза риск за нас заради феновете на съперника. Въпреки това решихме да проведем мача. За съжаление, полицията бе извън територията на стадиона и нямаше контрол върху настроенията на феновете, които нахлуха на терена“, допълниха от Ашдод.

Припомня се, че това не е първият инцидент с отбора на Ашдод по време на подготовка в Европа. На тренировъчен лагер в Полша преди време местни скинхедс нахлули в хотела на клуба и напръскали със сълзотворен газ мениджъра на клуба.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *