Само в 7DniFutbol.bg

Когато прогледнеш! Гунди е като Пеле, отбелязаха в Русия

7 Dni Futbol03.08.2015180

Футболистът на Спартак Москва Ивелин Попов, който е юноша на Левски, коментира в интервю за руското издание www.eurofootball.ru, че най-бележитият футболист в историята на „сините“ Георги Аспарухов е толкова значим за България, колкото Пеле за Бразилия.

„Талантът във футбола е само 1%, останалите 99% са труд. Няма как да се получат нещата без работа“, каза Попов.

„Георги Аспарухов е играч на Левски, състезавал се е и за националния отбор на България. Той е считан за най-добрия футболист в родината ми. Бил е много интелигентен играч и всички фенове на Левски го боготворят. Най-голямата легенда. Той е като Пеле за Бразилия. Нямал съм шанса да го гледам на живо как играе, но баща ми ми е разказвал много за него. Който и да попитате, той ще каже, че е бил много талантлив футболист. Бил е желан от Милан, но в онези години трудно са се осъществявали подобни трансфери на играчи от източна Европа. Все пак интересът от страна на Милан е показателен“, разказа един от лидерите на националния отбор на България Попов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ