Само в 7DniFutbol.bg

Най-новият ЦСКА вече е с официална регистрация

Най-новият ЦСКА вече е факт. Това стана ясно от съобщение в търговския регистър, който обяви в сряда, че дружеството “ФК ЦСКА” АД е получило регистрирация.

То е с капитал от 50 000 лева, от които са внесени 12 500 лева, съобщава Спортал.

Представител на ФК ЦСКА е Пламен Марков, а в съвета на директорите влизат той, Милко Георгиев – собственик на истинския ЦСКА, и Тодор Иванов, за когото се твърди, че е приближен до Гриша Ганчев.

Също така от справка в търговския регистър става ясно, че това е четвърто новоучредено дружество “ЦСКА” за последните две години. Предишните са “ЦСКА 1923” АД, “ФК ЦСКА АД” и “ФК ЦСКА – София” ЕАД.

Любопитна подробност е, че настоящият собственик на армейците Милко Георгиев става участник в трето ЦСКА само за последните два месеца.

Той е един от двамата собственици на “ПФК ЦСКА”, води се представител на “ФК ЦСКА АД” (б.а. създадено на 2 юли 2015 г.), където е и в съвета на директорите заедно с Ивайло Манджуков и Георги Барзов, а днес стана ясно, че е в съвета на директорите и на най-новото “ФК ЦСКА” АД.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ