Само в 7DniFutbol.bg

Ганчев прехвърля всичко ценно в новорегистрирания ЦСКА

Всичко ценно за ЦСКА ще бъде прехвърлено в новото дружество, което бе заявено в петък.

С договори там ще отидат правото да се играе във „В“ група, контрактът със спортното министерство за базите и други неща, които са ценни в клуба, съобщи “24 часа”, позовавайки се на свои източници в клуба.

След това ще бъде вдигнат уставният капитал на новото АД, като старото ще намали рязко присъствието си в него от 95%, които в момента държи.

Това е най-вероятният план, който се следва, за да се отърве клубът от дълговете към играчи, които с подписите на Александър Томов и хората от „Титан” го източиха дотолкова, че да загуби професионалния си статут.

Другият вариант е новото дружество да бъде използвано за евентуалното сливане с Литекс. Това бе замислено и през лятото, но тогава не стигна времето, за да се оформи всичко юридически. Сега обаче има достатъчно време.

След приключването на трансформацията старото дружество влиза в ликвидация, като почти няма да има активи, защото дори бюрата на „Българска армия“ са с инвентарни номера от спортното министерство.

В понеделник е жребият за Югозападната „В“ група, която ще е с 18 отбора. След церемонията на всички отбори ще бъдат дадени дати за картотекирането на играчите, като до момента няма нито един футболист, записан за участие в нито един отбор.

Очаква се и развитие на ситуацията с Беласица (Петрич), която е доста сложна и може да доведе до отказване на отбора. При това положение ще бъде включен резервният тим на Чавдар (Етрополе).

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ